Lestijden

Theorie- en praktijklessen worden gegeven van maandag t/m donderdag 08.00-18.00 uur. Daarbuiten in overleg.

Rijlesgebieden

Rijles geven wij niet alleen aan mensen uit Harderwijk. Ook uit bijvoorbeeld Ermelo, Putten, Zeewolde, Nunspeet, Biddinghuizen en bijbehorende plaatsen ben je van harte welkom! Woon je in een van deze plaatsen: praktijkexamen doe je uiteindelijk toch in Harderwijk! De rijlessen beginnen echter wel altijd vanaf het NS station in Harderwijk of Ermelo:

CORONA VIRUS

Door het corona virus beginnen alle lessen vanaf het NS station in Harderwijk of Ermelo. Op deze manier hoeven we niet met meer dan 2 mensen in de auto te zitten.

Het op een centraal punt beginnen van de rijles heeft mij en mijn leerlingen ook een nieuw inzicht geven. De rijlessen zijn een stuk efficiënter en ontspannender geworden. We hoeven niemand thuis te brengen waardoor we meteen met de betreffende les kunnen beginnen. Ook na de corona crisis zullen we de rijlessen vanaf de stations laten beginnen. Voor een proefles komen we nog wel naar je huis in Ermelo of Harderwijk. Mocht het de hele dag regenen kunnen we er in overleg voor kiezen de rijlessen vanaf huis te starten.