Theorie

Theorie-examen doe je op een van de examenlocaties van het CBR. Goede theorieleermiddelen zijn via de rijschool verkrijgbaar en binnenkort ook via onze webshop.

Mochten deze leermiddelen niet voldoende zijn, dan kun je van ons ook theorieles krijgen! Een persoonlijke theorieles kost maar €20,- per uur als je een pakket hebt afgesloten.

Meer informatie op de website van het CBR:
https://www.cbr.nl/klassikaal.pp
https://www.cbr.nl/theorienieuwestijl.pp

Tussentijdse Toets (TTT)

De TussenTijdse Toets is in het leven geroepen om jou kennis te laten maken met het praktijkexamen. Een TTT verloopt precies zoals je echte examen. Alle onderdelen waar je tijdens je examen op beoordeeld wordt komen hier in voor. We kunnen dan heel goed zien hoe je presteert als er toch wat meer druk bij komt kijken.

Na afloop ga je de rit bespreken met de examinator en je instructeur zodat je precies weet waar je in de lessen tot aan je praktijkexamen nog aan moet werken. Voer je tijdens je TTT de bijzondere verrichtingen goed uit, krijg je daar ook nog eens vrijstelling voor tijdens je examen.

Als je een TTT gedaan hebt zul je minder zenuwachtig zijn tijdens je examen. Je weet tenslotte precies wat je te wachten staat!

Praktijkexamen

Gaat het rijden tijdens de lessen naar behoren? Gefeliciteerd, dan ben je toe aan het praktijkexamen!

Heb je last van faalangst? Geen enkel probleem. Je kan in dat geval een speciaal faalangstexamen doen.